Serenity corĂbii vapoare bĂrci tube pbg. Serenity corĂbii vapoare bĂrci tube pbg. Serenity frumoase imagini de iarnĂ gif animaȚie. Serenity imagini frumoase gif reflecție. Zambetul inimii este vremea cĂpȘunilor fotografie. Imagini cu cărţi stolenimg. Serenity superbe imagini gif png. Serenity imagini frumoase gif. Cele mai bune de idei despre imagini amuzante pe. Mesaje frumoase facebook sa primesti. Serenity splendide imagini cu doamne frumoase Și. Serenity personaje din desene animate png. Serenity jan josef horemans anotimpurile. Serenity imagini frumoase gif.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.