Beste ideeën over ster citaten op pinterest sterren. Kon ik het nog maar dat huilen quotes i like. Bemoedigende bijbelteksten dagelijksebroodkruimels. Jouw liedje claudia de breij leuke letters pinterest. Quote ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat. Beste afbeeldingen van tekst overleden papa. Gedicht over geluk wat is jou definitie van. Gewoon te gek vriendin vriendschap kaarten kaartje go. Hsp gedicht gevoelig gedichten pinterest. Beste afbeeldingen over teksten voor mijn kinderen op. Plaatje gedichten animaatjes. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk hét. In de armen van je moeder ben nooit te oud om kind. Mijn dochter gedichten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.