Nickelson trendy dames zomerjas sienna zomer. Women airforce summer jacket jackets for. Woolrich zomerjas dames sale blizzard jacket uomo akabe. Zomerjassen wit nodig alle prijzen van nederland die we. Sla de nieuwste zomerjassen in. Nickelson trendy dames zomerjas sienna zomer. Nickelson trendy dames zomerjas yanouk zomer. Nickelson trendy dames zomerjas yanouk zomer. Bruine leren dames bikerjack carlos sacchi janet. Nickelson gimlet summer fluo pink leer dames. Nickelson paradise summer black dames zomerjas. Nickelson trendy dames zomerjas xiomara zomer. Nickelson trendy dames zomerjas zaray zomer. Nickelson trendy dames zomerjas yanouk zomer. Gele donsjassen online kopen vergelijk op jassenshoponline.

Nickelson trendy dames zomerjas met capuchon zina. Soyaconcept zomerjas lora voor dames beige. Nickelson trendy dames zomerjas xiomara zomer. Zomerjassen dames. Jassen voor dames heren en kinderen ook met bontkraag. Zomerjassen dames ontdek de nieuwe collectie van. Soyaconcept zomerjas lora voor dames beige. Nickelson trendy dames zomerjas met capuchon. Nickelson trendy dames zomerjas met capuchon zina. Zomerjassen dames. Beste ideeën over jassen op pinterest. Nickelson trendy dames zomerjas met capuchon zina. Groen imitatie leren dames zomerjas kzell betaal. Nickelson trendy dames zomerjas zaray zomer. Nickelson trendy dames zomerjas xiomara zomer.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: