Grappige quotes over liefde seks en relaties de citaten die. Kaarten houten kaarten verjaardag hallmark. Vind leuke verjaardagsteksten en spreuken voor elke leeftijd. Verjaardag vrouw mooi verjaardag. Lama alpaca ik llove u verjaardag kaart voor etsy. Bijbelteksten verjaardag dagelijksebroodkruimels. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Verjaardag vrouw gedicht mls agneswamu. Goed gefeliciteerd met je verjaardag vrouw divers. Goed gefeliciteerd met je verjaardag vrouw divers. Lama alpaca ik llove u verjaardag kaart voor etsy. Verjaardag vrouw ukb agneswamu. Verjaardag citaten en wijsheden citaten. Leuke verjaardagsteksten en felicitaties. Beer met ballon jarig forever friends verjaardag kaarten.

Verjaardag grappige teksten sommige hoera jaar. Verjaardag vrouw ukb agneswamu. Verjaardag grappen kantoor en schoolbenodigdheden zazzle be. Alle liedjes en citaten van juf ank uit de luizenmoeder ditjes. Grey s anatomy citaten mok zijt mijn persoon citaat etsy. Vind leuke verjaardagsteksten en spreuken voor elke leeftijd. Verjaardag fabulous grappig citaat t shirtfemale casual t shirt. Bijbelteksten verjaardag dagelijksebroodkruimels. Versierde taart the birthday board verjaardag vrouw fijne. Woody allen ih had voor mijn vrouw voor haar verjaardag zakdoeken. Romantische verjaardag kaart met liefde citaat geborduurde etsy. Gratis afbeeldingen van verjaardag afbeeldingen verjaardag. Verjaardag vrouw christelijk verjaardag. Vind leuke verjaardagsteksten en spreuken voor elke leeftijd. Gelukkige verjaardag citaten citaten pot van citaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)