Afbeelding felicitatie voor man archidev. Yvonne kroonenberg citaten aforismen citeert de grote. Verjaardag man humor toffe peer shit happens verjaardag man. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Originele verjaardagswensen om de jarige te verrassen. Quotes e verjaardag abraham sarah vriendenboeken. Verjaardag birthday wishes verjaardag afbeeldingen verjaardag. Afbeeldingsresultaat voor verjaardagskaart man cards. De beste abraham jaar spreuken en teksten voor de man. Gelukkige verjaardag citaten citaten pot van citaten. Voetbal citaten t shirts online bestellen spreadshirt. Gelukkige verjaardag citaten citaten pot van citaten. Originele verjaardagswensen waarmee je de jarige echt verrast metro. Diana jordan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Bijbelteksten verjaardag dagelijksebroodkruimels.

Citaten over geluk aforismen citeert de grote. Bijbelteksten verjaardag dagelijksebroodkruimels. Happy birthday beer glass cake birthday wishes verjaardag man. Pin by christiane de daele on verjaardagskaarten verjaardag man. Verjaardag citaten t shirts online bestellen spreadshirt. Solitude citaten over verjaardag. Verjaardag verjaardag verjaardag bier verjaardag citaten. Romantische verjaardag kaart met liefde citaat geborduurde etsy. Gelukkige verjaardag citaten citaten pot van citaten. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Diana jordan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Handlettering diy kaartjes verjaardag cadeau knutselen. Diana jordan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Kaarten verjaardag man hip trendy m hallmark happy.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.