Spreuken verjaardag jaar — cheque. Naaktfoto van shemar moore google zoeken. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen verjaardag. Geniet van je dagje xxx verjaardagskaarten pinterest. Spreukentegel je bent pas oud als nek vaker stijf is. Grappige afbeeldingen verjaardag vrouw — cheque. Verjaardagskaart man grappig google zoeken birthday. Dagelijksebroodkruimels. Kon dat maar dan zou ik al mijn overleden dierbare terug. Beste ideeën over verpleging citaten op pinterest. Felicitatiekaart met bier felicitatiekaarten algemeen. Psalm dagelijksebroodkruimels. Verjaardagskaarten verjaardag afbeeldingen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.