Trauerspruch für trauerandenken trauer trauerverse. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Tegel geld vreemd t. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes.

Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.