Nordic minimalistische typografie print creatieve leven liefde. Citaat verbeelding liefde geluk filosofie kinderen premium t shirt. Liefde en grenzen maken van kinderen fijne mensen. Liefde is geduldig liefde is soort vinyl muur citaten stickers. Liefde van je kind mooie spreuken. Gedicht als kind bijzondere gedichten en citaten. Simon carmiggelt ruzie met een kind is ook een vorm van liefde. Voor mijn kind die veel te vroeg van ons weg moest missss you. Ruth bakker liefde. Knut hamsun wij weten helaas niet wat de liefde is wat men is. Erich fromm liefde is het kind van vrijheid nooit dat van. De relatie tussen moeder en kind is paradoxaal en in zekere zin. Muursticker humor filosofie citaat liefde familie woorden. Gedichten over liefde bijzondere gedichten en citaten. Cartoon beer liefde shadow alone citaat canvaskunst schilderen.

De liefde van gods kind. Kinderen citaten en wijsheden citaten. Isadora duncan zolang er kinderen lijden is er geen echte liefde. Liefde u citaat maan canvas schilderen nursery wall art pictures. Novalis een kind is zichtbaar geworden liefde. Liefde citaat canvaskunst schilderen poster muur pictures voor. Citaten over kinderen kinderen lachen onderwijs en jeugd. Bol liefde onbekend boeken. Wees vriendelijk paar tees liefde tees voor vrienden t shirt etsy. Mijn kind het mooiste in mijn leven is jouw liefde die mij wordt. Kinderen citaten en wijsheden citaten. Zilveren manchet armband de liefde tussen een moeder en haar kind. Beste afbeeldingen van citaten over kinderen en ouderschap. Citaat verbeelding liefde geluk filosofie kinderen premium t shirt. Citaat verbeelding liefde geluk filosofie kinderen premium t shirt.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)