Ingenieurs hebben ziekte geklopt awesomeness grappig mannen. Hannah green: gezondheid is niet alleen maar afwezigheid van ziekte.. Bijbelteksten beterschap wensen dagelijksebroodkruimels. Inspirerende quotes met beeld : vergeten ?. Mooie spreuken die je kracht geven om door te gaan ingspire.nl. Ziekte is niets citaten 1173 citaten pot van citaten. Goto amsterdam 2019. Afbeeldingsresultaat voor sterkte wensen bij ziekte beterschap en. Bol.com de ziekte van kortjakje mira feticu 9789044523973 boeken. Chronische darmontsteking en cannabis sensi seeds. Spreuken ziekte hét zingevingsplatform met wijsheden inzichten. 7 signalen van een vroegtijdig verschijnen van de ziekte van parkinson. Jan jansen easybranches quotes 194 nieuwsgierigheid is een ziekte. De ziekte citaten 63 citaten pagina 3 pot van citaten. 31 bijbelteksten over bemoediging dailyverses.net.

10 inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Instagram #citaten 圖片,視頻下載 twgram. 35 quotes about what depression feels like yourtango. Borst kanker bewustzijn lint achtergrond vector gratis download. Heel nederland de universiteit voorop lijdt aan de engelse ziekte. ▷ #duisternis instagram hashtag photos & videos u2022 piktag. De ziekte citaten 63 citaten pagina 3 pot van citaten. De gedichten van joost zwagerman koninklijke bibliotheek. Godfried bomans: de grootste ziekte van onze beschaving is de mening. Citaten en spreuken over ziekte. Mijn chronische ziekte is onzichtbaar niet verzonnen verken je geest. Citaten en spreuken over ziekte. 35 quotes about what depression feels like yourtango. Hpu en dan? te koop in arendonk 2dehands.be. Afbeeldingsresultaat voor kankerpatiënt bezoeken met ziekte teksten.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.