Einde vriendschap teksten pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. De mooiste spreuken over vriendschap hét. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Dankbaar voor vriendschap google zoeken friends. Vriendschap. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Vriendschap muurtekst tekststicker op de muur. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Mooie engelse zinnen google zoeken nice sentences. Uitspraak ik ben dankbaar voor onze vriendschap hét. Vriendschap gedicht bewegende plaatjes voor op je. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie.

Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Pps d met mooie citaten. Afbeeldingsresultaat voor sef quotes vriendschap spreuken. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Echte vriendschap citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten op pinterest. Gedichten over vriendschap fw belbin. Beste afbeeldingen van vrienden vriendinnen teksten. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Citaten vriendschap plazilla. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Versje toon hermans de ander over vriendschap. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.