Spreuken over vriendschap quotes of the day. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Spreuk vriendschap een echte vriend loopt je nooit voor. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Muursticker vriendschap is woordsticker. Beste ideeën over vriendschap citaten op. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. De mooiste spreuken over vriendschap hét. Vriendschap muurtekst tekststicker op de muur.

Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste afbeeldingen van vrienden vriendinnen teksten. Citaten vriendschap plazilla. Zie het leven is als een treinreis sommige mensen. Pps d met mooie citaten. Beste afbeeldingen over teksten op pinterest. Echte vriendschap citaten op pinterest. Auteur van dit gedicht nafiss nia kopje koffie. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Mooie spreuk over vriendshap. Beste afbeeldingen over teksten op pinterest. Vriendschap gedicht bewegende plaatjes voor op je. Dankbaar voor vriendschap google zoeken friends.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.