Zomer spreekwoorden en citaten. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Grappige citaten over vakantie beste ideeën. Beach day fashionchick summer pinterest citações. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Quote it. Beste afbeeldingen over nederlandse spreuken en. Citaten zomer update beste ideeën over strand op.

Darum zomer seizoenen en weer quotes funny. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.