Pin quotes en citaten over de zomer weerspreuken hoe on. Zonnig zomer aanbod van dotsolutions. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Wersyval zomer update youtube.

Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige citaten zomer op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Zomer update mountgreen. Beste ideeën over tuin citaten op pinterest tuinier. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.