Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam juni. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam wat is geduld. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.