Meer dan zoete liefde citaten op pinterest. Prachtige spreuken over de liefde gedichten en quotes. De reeks kaarten met citaten over liefde engels vector. Valentijn spreuken met grappige mooie gezegden voor. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Eindeloze liefde is eeuwig geluk. Citaten aforismen citeert de grote gedachten. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Gun de ander ruimte waar ze om vraagt liefde is. Goed huwelijk quotes in mooi galerij van meer dan. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Citaten valentine belettering liefde collectie hand. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Bol citaten over de liefde gerd ley.

Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over gezegden liefde op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Alles is liefde vind daar dan maar eens de ware tussen. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde car. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.