Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Liefde is de triomf van verbeelding over intelligentie u d. Op het zijn een kreupel citaten over liefde ibalunpres cf. Motiverende citaten over liefde hand belettering en aangepaste. Gedichten over liefde bijzondere gedichten en citaten. Jan jansen easybranches quotes vrede en liefde citaat. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw favoriete. Quotes over de liefde girlscene. Citaten over liefde steffie irodikromo wattpad. Mooie spreuk over de liefde quotes i love citaten spreuken. Motiverende citaten over liefde hand belettering en aangepaste. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Citaten over de liefde archives denk positief. Beste liefde citaten over liefde is niets over abstract schort. Quotes over de liefde girlscene.

Spreuken citaten liefde hét zingevingsplatform met wijsheden. Set van motiverende citaten over liefde hand belettering en. Liefdesquotes korte citaten zinnen en oneliners om je liefde. Boekwinkeltjes austen jane over liefde en vriendschap. Citaten liefde shakespeare posters en afdrukken zazzle. Teksten over liefde divers spreuk liefde wicca gratiskleurplaat me. Mooie spreuken liefde isp agneswamu. De beste citaten over de liefde in de literatuur u verken je geest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en uitspraken over. Spreuken vriendschap liefde om te delen kies jouw favoriete. Koop laag geprijsde dutch set partijen u groothandel dutch galerij. Quotes over de liefde girlscene. Spreuken en citaten over het leven plazilla. Pin by sarah kuzma on words to live by citaten. Quote vriendelijkheid liefde vergeving quotes citaten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)