Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Winterdip voor mij alleen over mijn ijsje graag loesje. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen loesje. Loesjes spreuken only dayquoter jouwweb. Loesje v d posters loesjenl twitter. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Ouder worden is vernieuwend mensenmens. Binnenkant loesje. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje fun citaten mooie en grappige teksten. Loesje en wat er ook speelt spreuken. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake.

Loesje gedicht leuk voor op een geboortekaartje. Loesje google zoeken pinterest weer gezond. Loesje echtgenoot hommes home we. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Images about spreuken citaten loesje on pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.