Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake.

Dementie loesje alzheimer pinterest citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje google zoeken citaten pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Singular object s grappige citaten over vakantie.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)