Beste ideeën over fouten maken op pinterest. Singular object s grappige citaten over vakantie. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Dementie loesje alzheimer pinterest citaten. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Best images about spreuken citaten loesje on.

Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje google zoeken citaten pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Images about citaten van loesje on pinterest tes.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.