William shakespeare wat is geduld waard dat niet wordt. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Het portret van shakespeare met beroemde citaten en. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Het portret van shakespeare met toespraakbellen en sociale. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Yale keinen shakespeare mehr lesen ihr spinnt wohl welt. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest huis. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Meer dan shakespeare liefde op pinterest.

Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Shakespeare quotes pinterest citaten. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. The ignited books citaten shakespeare. Hel is leeg shakespeare citaten t shirt spreadshirt. Beste ideeën over shakespeare citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)