Yale keinen shakespeare mehr lesen ihr spinnt wohl welt. Het portret van shakespeare met toespraakbellen en sociale. Beste literatuur citaten op pinterest. Shakespeare quotes pinterest citaten. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare wat is geduld waard dat niet wordt. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Citaten over de lente door william shakespeare stock. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Het portret van shakespeare met beroemde citaten en.

Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest huis. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over shakespeare citaten op pinterest. Meer dan shakespeare liefde op pinterest. The ignited books citaten shakespeare. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Hel is leeg shakespeare citaten t shirt spreadshirt.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.