De beste afbeelding van spreuken citaten loesje uit. Solitude citaten over verjaardag. Uitspraken van loesje waar je best even over mag nadenken. Hilarische spandoek teksten voor tijdens een hardloopwedstrijd. Boeken quotes teksten voor de kinderboekenweek een goed verhaal. Loesje verzamelt dromen in zwolle u we zwolle. Marco derksen on loesje teksten citaten en grappige citaten. Actiepakket stop de uitstoot van loze beloften loesje. Explore hashtag loesje instagram photos videos download. Rust er auteursrecht op quotes en citaten. Blijf plakken loesje. Producten loesje. Uitspraken van loesje waar je best even over mag nadenken. Grappige kerst teksten schets mijzelf meer citaten pensioen lekker. Instagram loesjenl 圖片,視頻下載 twgram.

Images about loesje on instagram. Pak de zon en straal loesje leuke teksten citaten teksten. Solitude citaten over leraren. Mokken archieven loesje. Afscheid collega quotes teksten vriendenboeken. Originele teksten quotes voor op je kerstkaarten christmaholic. Pin by lydia braxhoofden on loesjes teksten citaten teksten. Citaten over water u aforismen oneliners en spreuken spirituele. Producten loesje. Psychologie en drijfveren van de mens quotes citaten. Citaten over de jaarwisseling u spreuken over oud en nieuw. Duurzame chocolade zeiden ze het was zo weg loesje teksten. Medium brief archieven loesje. Citaten van loesje spreekwoorden en citaten. Afscheid collega quotes teksten vriendenboeken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)