Zinvol geweld watergevecht tijdens een hittegolf loesje. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Loesje teksten pinterest google spreuken en. Loesje wijsheden pinterest uitdagingen weer en herfst. Spreuken loesje onderwijs google zoeken teaching. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Beste afbeeldingen over loesje quotes op pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Loesje mensenmens. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Loesje v d posters loesjenl twitter. Loesje schrijvers quotes boeken lezen en. Loesje martje s space. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest.

Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Loesjes spreuken only dayquoter jouwweb. Uitspraken van loesje google posters en spreuken. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Move massages beweging zutphen. Loesje gedicht leuk voor op een geboortekaartje. Uitspraken van loesje waar je best even over mag. Loesje quotes pinterest creativity. Best images about spreuken citaten loesje on. Wie over zich laat lopen is een stoeptegel loesje. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Ik ben niet lui bespaar energie loesje om over na. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)