Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Internetjes loesje pinterest. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Loesje horen kijken luisteren pinterest muziek. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Loesje spreuken pinterest teksten en citaten. Loesje citaten teksten pinterest vingers nacht en. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Best nederlandse teksten uitspraken citaten vol. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Spreuken over liefde loesje stefiravenjessica news. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten.

Loesje mensenmens. Carnaval uitspraken en zo pinterest verkleden. Spreuken over samenwerken ro belbin. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Loesje wijsheden pinterest uitdagingen weer en herfst. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. Het leven maakt de pap jij krenten loesje. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Images about loesje en andere leuke teksten on. Moda di amici inspiratie loesje. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje google zoeken citaten pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.