Citaten vriendschap plazilla. Ik ben de herfst gedichten gezegden en citaten. Tellegen toon. Meer dan ideeën over grappig moeder teksten op. Door de bomen het bos niet meer zien citaten spreuken. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Spirituele vrienden over takken en bomen. Over bomen leven op pluto. Citaten over bomen beverboomzorg. De kracht van boom wordt bepaald door zijn wortels. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Wees als een sterke boom reik met je takken naar de. Citaten over bomen beverboomzorg. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector.

Bomen citaten in kleur. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Citaten over stilte spirituele teksten. Citaten over loslaten. Bomen in de bijbel beverboomzorg. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Jalien cozy living herfst op maandag. Mensen verhalen over bomen adrie beyen webshop a boeken. Links beverboomzorg. Meer dan herfst citaten op pinterest. Varia spreuken gebuurtekringvzw. Beste afbeeldingen over citaten spreuken op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)