De kracht van boom wordt bepaald door zijn wortels. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Jalien cozy living herfst op maandag. Fruitbomen beverboomzorg. Citaten over stilte spirituele teksten. Inspirerende teksten over het leven archives be blissed. Door de bomen het bos niet meer zien citaten spreuken. Wie het eenvoudige verzaakt is geluk hebben niet waard. Oude bomen gaan niet met pensioen. Citaten over loslaten. Beste afbeeldingen over citaten spreuken op pinterest. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen.

Over bomen leven op pluto. Bomen citaten in kleur. Meer dan herfst citaten op pinterest. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Tellegen toon. Fruitbomen beverboomzorg. Bomen in de bijbel beverboomzorg. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Varia spreuken gebuurtekringvzw. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Meer dan ideeën over grappig moeder teksten op. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Links beverboomzorg.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.