Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder bekende. Citaten over schrijven aforismen citeert de grote. Citaten van osho over geluk. Corrie ten boom citaten aforismen citeert de grote gedachten. Vrolijke teksten over de lente een goed verhaal. Spreuken over persoonlijke groei ontwikkeling hét. Geborgen in god citaten om over na te denken t m. Liefde groeit door citaten citaten pot van citaten. Bijen spreekwoorden en citaten. Uitspraken over tuingeluk tuingeluk. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen images in. De wijsheid van bomen over het vinden van geluk verken je geest. Bomen toon hermans quotes kalligrafie letters kalligrafie. Citaten over bomen aforismen citeert de grote. Citaten.

Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten en spreuken over bomen. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Bomen citaten en wijsheden citaten. Citaten over bomen aforismen citeert de grote. Bomen citaten in kleur. Osho citaten vrienden van osho. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Citaten. Melbourne liefdesbrieven voor bomen national geographic. Corrie ten boom citaten aforismen citeert de grote gedachten. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen images in. Citaten over bomen beverboomzorg. Spreuken over persoonlijke groei ontwikkeling hét. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en wijsheden.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.