Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Als een boom dagelijksebroodkruimels. Als liefde van de bomen valt wil ik samen met jou in. A van spelde hoveniers bomen rooien hoornaar. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Fruitbomen beverboomzorg. Meer dan herfst citaten op pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Citaten natuur quotes om te onthouden als je niet kunt. Effe bomen over defoto ger. Bomen over bossen en tallsay. Waterdruppel mareiki ॐ. Hoge bomen vangen veel wind citaten spreuken. Links beverboomzorg.

Citaten over netwerken beste ideeën succes. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Beste afbeeldingen over citaten spreuken op pinterest. Meisjes zijn net als appels aan de bomen spreuken. Solitude citaten over depressies. Best citaten uitspraken en aforismen over hout bomen. Door de bomen het bos niet meer zien citaten spreuken. De kracht van boom wordt bepaald door zijn wortels. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Citaten vriendschap plazilla. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste afbeeldingen van citaten uitspraken en aforismen. Tellegen toon. Mijn redding het verhaal over de bomen rouw verlies. Bomen en bossen spreekwoorden citaten.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)