Dingen die je kan doen bij onbeantwoorde liefde mannengeheim. Citaten over kinderjaren mannen premium t shirt spreadshirt. Quotes volledig overzicht. Citaten over kinderjaren mannen premium t shirt spreadshirt. Jutta heine als je erg veel van mannen houdt moet je nooit trouwen. Gelukkige verjaardag man romantische citaten en verjaardag. Citaten over kinderjaren mannen premium t shirt spreadshirt. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Grappige quotes over liefde seks en relaties de citaten die. Mannen spreekwoorden en citaten. Citaten over mannen aforismen citeert de grote. Citaten over mannen aforismen citeert de grote. Bol mannen weten alles beter boeken. Citaten uit rechten van de vrouw activeren activisten. Deltas al zo oud mannen kkec.

Gabrielle burton citaten aforismen citeert de grote gedachten. Yvonne kroonenberg citaten aforismen citeert de grote. Citaten over huwelijk van wijze vrouwen en mannen. Cadeauboeken mannen weten alles beter inspirerende citaten. Man rumag funny quotes citaten teksten grappige quotes. Quotes over de liefde girlscene. Spreekwoorden en citaten quoteproverbs. Citaten en wijze woorden uit de islam de ware status van de vrouw. Rumag haat aan mannen holland grappige citaten citaten. Citaten over kinderjaren mannen premium t shirt spreadshirt. Citaten over kinderjaren mannen premium t shirt spreadshirt. Citaten van over hans van manen nationale opera ballet. Citaten over geslacht aforismen citeert de grote. Tip vd mannen nana citaten glimlach citaten mensen citaten. Vrouwen die zeggen dat mannen alleen seks willen hebben verder.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.