Grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Beste bang zijn citaten op pinterest en. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Rumag tips en trucs funny humor jokes more. Toiletregels sticker toilet regels. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste mannen citaten op pinterest echte. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest.

Tip voor mannen quotes love en me. Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Kijk voor meer mooie en leuke teksten eens op deze. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Rumag flirt love fck teksten pinterest spreuken. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Achter elke woedende vrouw teksten pinterest. Mannen humor pinterest more dutch quotes and. Pin van marianne soesan op leuke teksten quotes humor. Beste echte mannen citaten op pinterest getrouwde. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Pin van twiggy h op thinking pinterest life quotes. Pin van erik terlouw op beard pinterest.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: