Fellowes inspiratieweb inspiratie voor op school. Schrijfwijzer algemene cultuurwetenschappen pdf. Overige spellingregels ppt video online download. Citaten over loslaten. Schrijven juf ella. Wandplaat leestekens. Citaten wijsheden historische quotes. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Leestekens flash learn. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Reeks leestekens stock illustratie bestaande. Met minimaal hoofdletter nummer en een leesteken erin. Leestekens teacha. Leestekens “ ‘ ppt download. Leestekens juffrou.

Gietjes corner wandplaat leestekens. Hoofdletters en leestekens youtube. Werkbladen taal leestekens juf milou. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Leestekens. Leestekens punktuasie my klaskamer idees en. Hoofdletters en leestekens nederlandsniekeeroermondleerstof. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Welkom in het de leerjaar toets taalbeschouwing. Citaten appevent als je voor apps bent. Alfabet haken patroon kleine letters cijfers en. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Leestekens gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Leestekens afrikaans taalwerk pinterest vocabulario. Beste ideeën over educatieve citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]