Ronald giphart citaten aforismen citeert de grote. De mooiste citaten en wijsheden artikelplaats. Pin uitspraken quotes citaten en spreuken arend landman. Leestekens en skrywersoog juffrou met hart. Citaten over loslaten. Leestekens “ ‘ ppt download. Helen thomson citaten aforismen citeert de grote. Waarom zou je leestekens gebruiken taalhelden. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Alfabet haken patroon kleine letters cijfers en. Wie veel whatsappt kan niet spellen tekstbureau van. Het schilderen van de waterverf en leestekens royalty. Hoofdletters en leestekens nederlandsniekeeroermondleerstof. Korte geschiedenis van de mensheid in bundeskunsthalle. Pieter geert buckinx de droefheid leert ons wat.

Aristide briand om vrede te krijgen moeten we die willen. Leestekens en skrywersoog juffrou met hart. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Werkbladen taal leestekens juf milou. Leestekens en skrywersoog juffrou met hart. Hoofdletters en leestekens youtube. Leestekens vwo ppt video online download. Schrijfwijzer algemene cultuurwetenschappen pdf. Leestekens gratis boeken downloaden in pdf fb epub. Hoofdletters en leestekens vigilate. Citaten over aforismen citeert de grote. Overige spellingregels ppt video online download. Leestekens juffrou.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.