You re trying and i m the proudest friend ever word. Stel je voor toon hermans pinterest. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Voor de instawall slaapkamer pinterest teksten. Beste ideeën over harde leven citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes words inspirerende. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over kind citaten op pinterest. Dicht erbij schat pinterest teksten. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over gedachten op pinterest citaten. Be wild and free rulestoliveby rules to live by. Beste afbeeldingen van ik word grootouder citaten. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest.

Lichtpuntjes van sukha citaten pinterest quotes. Die is leuk words pinterest citaten mooie woorden. Sterren « teksten pinterest gedicht en dromen. Veerleidgaf words pinterest citaten teksten en spreuken. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Sef quotes mooie teksten pinterest spreuken. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Ik zie geen opmerkingen in de kantlijn staan. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over spreuken op pinterest inspirerende. Liefleven zeg nee words pinterest teksten spreuken. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.