Nicolas boileau citaten en wijsheden citaten.net. Geloofshelden u2013 quotes van o.a. c.s. lewis en bonhoeffer eo visie. Delpher boeken ubbo emmius en oost friesland boer j.j. 1936. De 11 beste afbeelding van albert einstein uit 2014 thoughts. Groothandel 5d diamond painting quotes koop goedkope 5d diamond. Silicon canals european technology news @siliconcanals twitter. Complete beethoven edition beethoven u2013 beste opnames. Groothandel 5d diamond painting quotes koop goedkope 5d diamond. Externet. Latijnse spreuken spreekwoorden en uitdrukkingen. Untitled. Beste bökke. Oliver wendell holmes citaten en wijsheden citaten.net. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken.

Complete beethoven edition beethoven u2013 beste opnames. Het land van aalst. Nebraska staats anzeiger. [volume] lincoln nebraska 1880 1901. Untitled. Vrouw citaten en wijsheden citaten.net. Palabras mas usadas holandes. Geloofshelden u2013 quotes van o.a. c.s. lewis en bonhoeffer eo visie. Geloofshelden u2013 quotes van o.a. c.s. lewis en bonhoeffer eo visie. Vrouw citaten en wijsheden citaten.net. Het land van aalst. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken. 12 inspirerende quotes van martin luther king jr.. Necrologium van elten berghapedia. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken. Onttrekken of toevoegen? noord oost brabantse bibliotheken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.