Facebook interactie is een eitje met deze tips. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest werk. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Meer dan chocolade citaten op pinterest.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Personal trainer ja duh humor spreuk nederlands. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Best images about alle ja duh quotes on. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.