Beste grappige citaten over werk op pinterest. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest werk. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Personal trainer ja duh humor spreuk nederlands. Best drie woorden citaten op pinterest get a life. Best images about alle ja duh quotes on. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.