Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over nieuwe liefde gezegden op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Inspirerende spreuk een rijk leven is verzameling. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Toon hermans gedichten google zoeken. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Citaten over het leven soms na uw hart betekent.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)