Robert orben hypocriet iemand die klaagt over de. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Meer dan originele citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Proost nieuwjaar pinterest teksten citaten en spreuken. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch.

Beste ideeën over nieuwe liefde gezegden op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Gelukkig nieuwjaar juf inger. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.