Mooie quote als de zon ondergaat komen sterren op. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over zwakte citaten op pinterest ziekte. Beste ideeën over engel citaten op pinterest vleugel. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Spreuk als je gezond bent heb wensen ziek. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch.

Beste afbeeldingen van mijn ziekte sclerodermie. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Images about teksten on pinterest tears in. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Spreuk in het leven verliezen we nooit vrienden leren. Beste ideeën over nieuwe dag citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.