Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Spreuken en citaten ziekte nieuwjaarswensen gedichten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Loslaten doe je niet ineens toon hermans pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid.

Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Citaten ziekte als citaat de wonden die onzichtbaar zijn. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Pin van elma op teksten uitspraken pinterest. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Een mens is niet zijn ziekte maar zoveel meer dementie. Citaten ziekte fb de citaat en mooie spreuken quotes. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Niet schelden citaten pinterest gedichten. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Beste ideeën over gedichten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.