Citaten uit boeken van rozenkruis pers opgenomen in de. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Marten toonder boeken over. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en.

Citaten en gezegden boeken. Citaten waters boeken neuken quote van de week. Bol de beste citaten voor uw scrapbook en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Engelse teksten quotes of the day. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Best citaten over boeken images on pinterest magic. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Augustinus zijn mooiste citaten boeken. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Citaten boeken lezen beste ideeën over op.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.