Blij makende deltas boeken tof voor jezelf én als cadeau. Bol citaten uit het boek der natuur van berkel. Boek master your mindset inclusief inspirerende quotes. Citaten over vrede en wereldburgerschap paperback vrij boek. De mooiste en meest inspirerende vakantie quotes wapiti travel. Atlas contact leef vanuit je verbeelding niet vanuit je verleden. Citaten u fraucke. Mooie quotes uit boeken chicklit. Inspirerende quotes over boeken lezen vriendenboeken. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Bol ondeugende citaten aubreu malone. Boeken. Boeken quotes teksten voor de kinderboekenweek een goed verhaal. Citaten uit boeken van rozenkruis pers opgenomen in de syllabus. Investeren in de toekomst een boek lezen muurtattoo sticker quotes.

Vijf onvergetelijke quotes uit geweldige boeken verken je geest. Citaten boeken ritchie. Een ode aan de literatuur boekvinder be. Quotes on censorship to celebrate banned books week reading. Citaten uit boeken om over na te denken verken je geest. Bol citaten van voorzitter mao tsetoeng mao zedong mao. Reading tumblr quotes boek citaten boeken lezen citaten. Zoveel boeken vector zo weinig tijd svg boek citaten zeggen etsy. Boeken vertalen in je zandbak in beiroet nrc. Trouw treffende citaten over en voor het huwelijk. Dan boeken citaten citaten pot van citaten. Citaten van bekende christenen helen hosier e druk. Faati boek citaten boeken boek citaten en boeken lezen. Het leven is te kort om lange boeken te lezen pot van citaten. Ambtenaren zijn als de boeken citaten citaten pot van citaten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.