Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Vivians vocabulaire de mooiste citaten over lezen en. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol citaten aforismen cees buddingh. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over boeken aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Citaten van poeh en zijn vrienden boekenplatform. No two persons ever read the same book quotes on books. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten boeken lachen quote van de week. Bol inspirerende business citaten merkloos.

Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Citaten lao tse stilte is een bron van grote kracht. Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste ideeën over kinderboeken op pinterest kinderen. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Augustinus zijn mooiste citaten boeken. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten en gezegden boeken. Mooie quotes uit boeken chicklit. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.