Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig. Beste ideeën over zakelijke citaten op pinterest. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart. Tips voor een succesvolle girlscene love life. Tips om een perfecte sollicitatiebrief te schrijven octas. Citaten over loslaten. Pin van alyanne westerveen op wisdom words pinterest. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Les quotes verwerken in het persbericht zakelijk. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Plot schrijven tips voor een pakkend einde ipskamp. Edgarallanpoe edgar allan poe pinterest. Les jolies étiquettes pour écrire des citations.

Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Pin van leny dam op erin hanson pinterest gedichte. Quote van de week tekstbureau ginneken. Citaten met schrijven beste ideeën over auteur op. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Beste ideeën over kreng citaten op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Quote van de week. Zelf teksten schrijven handige tips mediachick. Beste ideeën over latijnse citaten op pinterest. Tips om goede en pakkende teksten voor je website te. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Onderzoek doen een methodische aanpak ppt download. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Hug me i m cute quotes en handlettering pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)