Geld citaten en wijsheden citaten. Bol adèle ebook henk van gelder boeken. Opleiding citaten en wijsheden citaten. Motivation dagelijkse motivatiecitaten apps op google play. Geld citaten en wijsheden citaten pagina. Uitlachen citaten en wijsheden citaten. Confucius citaten en wijsheden citaten. Woody allen citaten en wijsheden citaten. Francis bacon citaten en wijsheden citaten. Bae citaten voor facebook en instagram geekmarkt. Geld citaten en wijsheden citaten pagina. Verzameling van citaten gezegden berichten for android. Citaten slaap koop goedkope citaten slaap loten van chinese. Iphone vs android vs blackberry this is reality funny playful. Best christelijke citaten images in bijbelcitaten.

Directeur zegt dat blackberry beveiligd android toestel bouwt als. Manieren om passief geld te verdienen slapend rijk worden. Inspirerende citaten van nelson mandela trouw. Je bent als echt mooi gemiddelde meisjes citaten roze etsy. Toon hermans citaten en wijsheden citaten. Geld citaten en wijsheden citaten. Geld citaten en wijsheden citaten. Duitse regering google moet betalen voor citaten webwereld. Steve ballmer in zeven citaten multimedia ihln hln. Geld citaten en wijsheden citaten. Verzameling van citaten gezegden berichten for android. Geld citaten en wijsheden citaten. Geld citaten en wijsheden citaten pagina.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: