Citaten citaten quotes wijsheden en beroemde uitspraken. Beste vriendfotobijschriften en citaten voor instagram. De beste afbeelding van netwerken uit proverbs. Tropisch netwerken met caribbean business hub koninkrijksrelaties. Liefde citaten romantische zeggen groet en wensen app voor. Peter eversmann netwerken worden evenzeer gekenmerkt door de. Netwerken het nieuwe prospecteren. Netwerken is niet het verzamelen van contacten kunst aan de etsy. Tekst bewerken op afbeelding schrijf willekeurige citaten te. Pin by pinas john on stratie citaten spreuken leiderschap. Citaten over liefde in de app store. Bol van de stijl en het overzicht tot de driehoek. Beste citaten een verzameling van beste uitdagende quotes door. Goede citaten over het leven citaten van geweldige mensen met een. Rapport zorgkracht in de persoonlijke netwerken van brusselaars by.

Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes. Vijf citaten over het lijden van epictetus verken je geest. Stilte citaten en wijsheden citaten. Citaten over vaderschap. De beste citaten van vlaamse ondernemers u made in limburg. Citaten van vrouwen over zichtbaarheid werk loopbaan en keuzes. Sta elke dag even stil bij deze prachtige citaten verken je geest. Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes. Oudhollandse winterkostavond leren netwerken bwp. Citaten quotations u ramses van bragt. Jan jansen easybranches quotes licht citaat nederlands citaten. Inspirerende quotes over gezelschap ondernemen. Werken aan netwerken by kunst van lezen issuu. Netwerken in de oudheid en de middeleeuwse leescultuur. Zinvolle citaten over de zee met dramatische hemel u stockfoto.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)