Natuur herfst spreuken pinterest schools. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Best natuur citaten images on pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over roze citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van mijn spirituele gedichten. Citaten uit het boek der natuur door k van berkel. Wijsheden ontvangen per e mail. Natuur spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Spreuken en gezegden ppsvava. De beproeving in het leven zal ons alleen maar verbeteren. Citaten van christelijke denkers bedoeld voor meditatie. Citaten powerpoint presentaties maddy. Beste wandelen citaten op pinterest zand.

Francis bacon de natuur wordt alleen overwonnen door haar. Onze ogen openen bij een nieuwe dag is gift van moeder. Marcus tullius cicero het leven dat de natuur ons schenkt. Stilte spirituele teksten. Citaten en spreuken over boeken. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Citaten liefde is alles één. De stilte der natuur heeft veel geluiden spreuken. Desiderius erasmus citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Ga nooit weg toon hermans mooie gedichten en. Gezin citaten pot van. 草原上一片红色的花海 素材公社 tooopen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.