Quotes citaten archieven joanika advaita vedanta non dualiteit. Wolfgang eschker citaten aforismen citeert de grote gedachten. A prayer of the woods kijk dan bos citaten natuur. Citaten uit het boek der natuur opstellen over nederlandse. Citaten en wijze woorden uit de islam bestaat god. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Hogere natuur onze citaten citaten pot van citaten. Citaten over natuur aforismen citeert de grote. Natuur citaten citaten pot van citaten. Natuur met christelijk citaat geduldig ben laten canvas afdruk. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Jan jansen easybranches quotes onze natuur is zo mooi citaat. De natuur bestaat citaten citaten pot van citaten. Citaten over natuur aforismen citeert de grote. De natuur schept gelukkige gedachten wijzelf zijn nietig en.

Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. John muir quotes citaten natuur and teksten. Citaten over natuur aforismen citeert de grote. Inspirerende motivatie citaten over natuur achtergrond u stockfoto. Plinius de oudere citaten aforismen citeert de grote gedachten. Natuur en geschiedenis uitgeverij willowtreez. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Citaten over natuur aforismen citeert de grote. Citaten en spreuken over natuur. Natuur van citaten citaten pagina pot van citaten. Natuur van citaten citaten pagina pot van citaten. Citaten en spreuken over natuur. Nature quote quotes to live by quotes citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De slaap die de wijsheid citaten citaten pot van citaten.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.