Gezin citaten pot van. Tot medelijden gaf de natuur citaten pot. Natuur herfst spreuken pinterest schools. Solitude citaten over god. Francis bacon de natuur wordt alleen overwonnen door haar. Best natuur citaten images on pinterest dutch quotes. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. K van berkel citaten uit het boek der natuur · dbnl. Beeldgedicht. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete.

Best images about natuur citaten on pinterest kale. Ga nooit weg toon hermans mooie gedichten en. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Je moeder citaten pagina pot van. Wijsheden ontvangen per e mail. Gedichten paula hagenaars mooie teksten pinterest. Groene liefde quotes van ingrid koenen in ibooks. Marcus tullius cicero het leven dat de natuur ons schenkt. De beproeving in het leven zal ons alleen maar verbeteren. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Citaten liefde is alles één. Spreuken en gezegden ppsvava. Citaten en wijze woorden uit de islam ware status van. Citaten uit het boek der natuur door k van berkel. Natuur spreekwoorden en citaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.