Bert breed marc lammers. Citaten spirituele teksten. Filosofie spirituele teksten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten over de mens. Harde uitspraken mediamatic. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans. Goed of slecht citaten pot van. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Door schade en schande wijs citaten pot. Niets meer te zeggen citaten pot van. Dima s place. My name is spinoza driest ontwerpen. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Inutilis scientia spinozana tumblr knutselen met.

Citaten. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans. Citaten. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Carel peeters over quot spinoza s achtbaan nodigt. Spirituele teksten gratis online programma s van. Leven wordt beïnvloed citaten pot van. Pillars of the mind benediktus dari spinoza biografi. Citaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)