Niets meer te zeggen citaten pot van. Filosofie spirituele teksten. Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Citaten spirituele teksten. Pillars of the mind benediktus dari spinoza biografi. Citaten. Door schade en schande wijs citaten pot. My name is spinoza driest ontwerpen. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Citaten over de mens. Inutilis scientia spinozana tumblr knutselen met. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Harde uitspraken mediamatic. Citaten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes.

Goed of slecht citaten pot van. Leven wordt beïnvloed citaten pot van. Citaten. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans. Bert breed marc lammers. Dima s place. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Carel peeters over quot spinoza s achtbaan nodigt. Spirituele teksten gratis online programma s van. Spinoza en de vreugde van het inzicht uitgeverij balans.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)