Bekende citaten. Citaten over lezen en boeken moors magazine. Kunst archives page of enma. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels magazine. Quotes volledig overzicht. De beste citaten over barcelona. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. Conceptuele kunst kunst quotes. Best harde uitspraken van bekende nederlanders op ingelijste. Plassen in de kunst canvas be. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. Salvador dali citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De beste quotes over kunst van kunstenaars theartcouch be.

Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over leiderschap de valk leadership company. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. De beste quotes over kunst door kunstenaars theartcouch be. De mooiste citaten van eberhard van der laan het parool. Citaten en quotes. Kunstenaar citaten en wijsheden citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Kunst citaten en wijsheden citaten. Kunst citaten en wijsheden citaten. De beste quotes over kunst van kunstenaars theartcouch be. De meest inspirerende fotografie citaten allertijden. Kunst archives page of enma. Kunst archives page of enma. Afbeeldingsresultaat voor herman brood quotes citaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.