Citaten om over na te denken page mysterie. Idioot is citaten pot van. John dewey citaten pot van. Volk schept citaten pot van. Haat elk land citaten pot van. Benjamin barber citaten aforismen citeert de grote. Henri becque citaten aforismen citeert de grote. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. ファイル second world war europe map de wikipedia. Opmerkingen over de democratie against sleep and nightmare. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en.

Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Het kwetsbare weefsel dat democratie heet lijnen doorheen. Louis pasteur citaten aforismen citeert de grote. Topp roligaste citaten från fotbollsspelare. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Jan greshoff er bestaan twee soorten fascisme het tweede. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.