Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Quote van de week een eigenaardig organisme. Xiaomi mijia scishare koffie machine gearbest pepper. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. De mok van koffie papa met citaten zazzle. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Koffie « teksten pinterest en. Beste afbeeldingen van spreuken gedachten. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op.

Het dna invite topic oneplus page. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Welkom citaten pinterest spreuken teksten en koffie. Gilmore girls pilot pinterest. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Best knipsels images on pinterest psychologie. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Kopje koffie spiritueel boeddha.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)