Koffie « teksten pinterest en. Quote van de week een eigenaardig organisme. Koffie en wifi mooie teksten leuke grappige. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op. Kopje koffie spiritueel boeddha. Best knipsels images on pinterest psychologie. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Pin van nancy gerven op koffie gezegden pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Gilmore girls pilot pinterest.

De mok van koffie papa met citaten zazzle. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. Xiaomi mijia scishare koffie machine gearbest pepper. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Het dna invite topic oneplus page. Koffie nemen met u belettering — stockvector. Welkom citaten pinterest spreuken teksten en koffie. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Beste afbeeldingen van spreuken gedachten.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.