De mok van koffie papa met citaten zazzle. Grappige koffie quotes teksten voor je letterbord. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Koffie rumag pinterest. Citaten sport xiaomi youth wireless bluetooth. Citaten angst xiaomi beste ideeën over op. Pin van anita linckens op rumag quotes pinterest palabras. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten sport xiaomi youth wireless bluetooth. Citaten filosofie xiaomi beste liefde vriendschap. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Wil jij de zon alvast aanzetten dan schenk ik zo. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende.

Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten sport xiaomi youth wireless bluetooth. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Vrouwenhumor de baas heeft me gevraagd om koffie voor hem. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Citaten koffie susu beste ideeën over tijd op.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)