Meer dan ideeën over innerlijke vrede op pinterest. Bijbeltekst over vrede mensbootje. Best uitspraken teksten images on pinterest dutch. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Aristide briand om vrede te krijgen moeten we die willen. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste afbeeldingen over loesjes op pinterest cowboys. Galaten dagelijksebroodkruimels. Citaten en wijze woorden uit de islam vrede in jezelf. Als je ergens vrede wilt brengen neem dan vooral geen. Citaten over vrede aforismen citeert de grote. Fijne koningsdag wees blij dat het regent want als je. Spreuken spirituele teksten.

Vrede is zoveel meer dan de afwezigheid van oorlog. Toon hermans vrede is een kind dat glimlacht als je. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Mooie spirituele spreuken plaatjes spiritualiteit. Maak van jezelf geen ander blijf in alles. Spreuk ego zegt “zodra alles op zijn plaats valt zal. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Bewaar de vrede niet deel m uit loesje. Beste ideeën over ster citaten op pinterest. Gedicht droom vrede op aarde bijzondere gedichten en. Genoeg gedicht over vrede gl aboriginaltourismontario. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Oorlog niet geschoten is altijd vrede loesje. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.