De afstand tussen het verleden en toekomst is heden. Verleden en toekomst. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. George steiner modern onderwijs is georganiseerd. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Verleden woorden pinterest teksten spreuken en. Spreuk ingspire als je naar het verleden blijft kijken. Spreuk van de week mentortijd. Gedichten paula hagenaars pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste afbeeldingen van spreuken gedichten afrikaans. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. De toekomst en citaten pagina pot van.

Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden heden toekomst. Verleden toekomst dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over verleden heden toekomst op pinterest. Spreuken natuurplekjes. Elke minuut tegel spreuk tegelspreuken. Beste ideeën over iemand missen op pinterest kwetsen. Vriend verleden tegel spreuk tegelspreuken. Meer dan tegel spreuk tegelspreuken. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Beste afbeeldingen van verleden heden toekomst. Land gelegen tussen china en india in tegen de. Citaten en wijze woorden uit de islam verleden toekomst.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)