Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Een goede leraar bekrachtigt wat er al is. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over wiskunde citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Hier vind je dagelijks mooie leuke lieve grappige. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten.

Beste ideeën over christelijk op pinterest. Beste ideeën over motivatie op pinterest motiverende. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)