Vertrouwen citaten en wijsheden citaten. Spirituele citaten wijsheden en gezegden dagelijkse affirmaties. Fout als niemand vertrouwen citaten citaten pagina. De mooiste spreuken over kracht en het leven hét. Citaten over vertrouwen aforismen citeert de grote. Zeer teksten over vertrouwen oc belbin. Teksten over vertrouwen kkq agneswamu. Posts tagged as citaten picdeer. Bol hoop vertrouwen en moed bert bakker. Boeddha osho citaat vertrouwen let go relax inspirerende etsy. Inspirerende citaten wijsheden quotes en uitspraken over coaching. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Citaten metavoor. Vertrouwen learn dutch ja ik wil citaten mooie. Spreuken over hoe meer vertrouwen krijgen hét.

Vertrouwen mooi geskryf vriendschap gedichten citaten mooie. Beste afbeeldingen van vertrouwen in dutch quotes. De belangrijkste bouwsteen in een relatie is elkaars vertrouwen. Liefdesquotes korte citaten zinnen en oneliners om je liefde. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Citaten en spreuken over vertrouwen. Over vertrouwen hebben en loslaten zijnwiejebent wordpress. Quotes over de liefde girlscene. Inspirerende citaten over gebed durftebidden u léven in de kerk. Bijbelteksten over geloof dailyverses. Quotes over de liefde girlscene. Solitude citaten over de stilte. Vertrouwen citaten en wijsheden citaten. Connie palmen citaten aforismen citeert de grote gedachten. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard definitie uitleg en.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.