Evaluatie van flipping de lessenserie ervaringen met. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Mooie spreuken en citaten kaarten zazzle. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten vermelden in een onderzoeksverslag wikihow. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee.

Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Powerpoint els wat spreuken citaten ppt download. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee. Citaten over overprikkeling ervaringsverhalen ermee.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.