Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje pubers en loslaten pinterest teksten. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoeken veel leuker. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Singular object s grappige citaten over vakantie. Meer dan communicatie citaten op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Beste afbeeldingen van loesje citaten creativiteits. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Best images about loesje en onderwijs on pinterest.

Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste afbeeldingen over spreuken citaten loesje op. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje google zoeken citaten pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Best images about spreuken citaten loesje on.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)