Die nooit tijd hebben citaten pot van. Hans hermann kersten citaten pagina. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd heelt citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Muursticker tijd muurstickers. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Cornelis verhoeven citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd heelt citaten op pinterest.

De citaten van voorraad bij echt tijd beurs. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Spreuken en citaten over het leven quotes. Gaan citaten pot van. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Ja dat wordt tijd voor leven zelf en niet. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Gedicht over tijd bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. “er komt een tijd dat je moet kiezen tussen de bladzijde. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Gedicht tijd bijzondere gedichten en citaten. Paul houwen citaten aforismen citeert de grote. Tijd. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.