Als de zon straalt leuk pinterest spreuken. Lente als de zon me aan het schaduwen is loesje. Grappige citaten. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste grappige mode citaten op pinterest winkelen. Beste citaten op pinterest inspiratie motivatie en. Willen alle zonnetjes in huis even naar buiten gaan om de. Citaten over poëzie aforismen citeert de grote. Grappige uitspraken over de herfst. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Lente als de vogels plek van je wekker innemen loesje. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Heerlijk hoor lente rumag pinterest teksten. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding.

Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Besten humor bilder auf pinterest lustige. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Bloesem is echt zo n woord waarbij je bij de uitspraak. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Sukha lalala lente l o f t v e s pinterest dutch. Meer dan afbeeldingen over spreuken leuke teksten op. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Lente jabbertje pinterest citaten. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Quotes verjaardag ontdekkingshome. Beste verliefd citaten op pinterest. Lente spring frühling buy it at vanmariel. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Grappige tuin citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)