Grappige teksten en zinnen met veel humor. In het hart van elke winter zit een trillende lente en achter de. Leuke en grappige citaten uit de griekse gids glossy nr. Lente citaten en wijsheden citaten. Leuke en duurzame lente musthaves arty farty life. Friedrich von schiller de fantasie is een eeuwige lente. Grappige wolk met regendruppels het weer de lente water van. Vrolijke teksten over de lente een goed verhaal. Vrolijke teksten over de lente een goed verhaal. Vrolijke teksten over de lente interior u quotes teksten. In het hart van elke winter zit een trillende lente en achter de. Grappige powerpoints u crealise. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Lente citaten en wijsheden citaten. Leuke citaten in om ermelo treinstation wachtruimte ermelo s.

Lente think spring quotes and funnies lente citaten teksten. Citaten over eten aforismen citeert de grote. Lente citaten citaten pot van citaten. De beste afbeelding van grappige teksten uit jokes. Lente citaten citaten pot van citaten. Lente citaten citaten pot van citaten. Grappige wolk met regendruppels het weer de lente water van. Citaten over de zon u spreuken aforismen en oneliners over. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Gerrit komrij poëzie over de lente zingen in de herfst. Wiet van broeckhoven citaten aforismen citeert de grote. Henry van dyke de eerste dag van de lente is iets heel anders dan. Roken rumag humor sarcastische citaten grappige citaten. Lente citaten citaten pot van citaten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.