Beste ideeën over lieve woorden op pinterest citaten. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Grappige citaten. Meer dan afbeeldingen over spreuken leuke teksten op. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding. Lente tijd om groene blaadjes aan de haak te slaan. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Grappige uitspraken over de herfst. Beste verliefd citaten op pinterest. Lente jabbertje pinterest citaten. Beste grappige mode citaten op pinterest winkelen. Lente spring frühling buy it at vanmariel. Helaas ja duh humor tekst nederlands facebook. Heerlijk hoor lente rumag pinterest teksten.

Bloesem is echt zo n woord waarbij je bij de uitspraak. Citaten over poëzie aforismen citeert de grote. Maart about my so called life pagina. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Lente als de vogels plek van je wekker innemen loesje. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Willen alle zonnetjes in huis even naar buiten gaan om de. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Best images about loesje on pinterest tes photo. Beste citaten op pinterest inspiratie motivatie en. Beste ideeën over grappige citaten reizen op.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.