Citaten valentine belettering liefde collectie hand. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Leuke teksten liefde quotes of the day. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Pin van juanie juan op spreuken citaten en teksten over. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Filosofie citaten. Citaten aforismen citeert de grote gedachten. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. Liefde tekst voor special stift pinterest. Ware liefde is teksten pinterest en. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest.

Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Gun de ander ruimte waar ze om vraagt liefde is. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Beste grappige relatie citaten op pinterest. Citaten by liliansigterman on pinterest toon hermans. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Wijze woorden filosofie. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Wijze spreuken en wijsheden delaclarissabetty site.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.