Citaten versjes plazilla. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen liefde en lust a lancelin m lemonnier. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Citaten filosofen kennis gedachten. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Spreuk liefde je bent in mijn hart meer dan zou denken. Best food quotes images on pinterest voedsel citaten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Liefde google zoeken i love you photography. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig.

Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Pin van juanie juan op spreuken citaten en teksten over. Lief leven wenskaart liefde houdt je in gratis. Liefde nog meer citaten pot van. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)