Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Geld is citaten pot van.

Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Direct marketing quotes quotesgram. Geld is citaten pot van.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.