Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Geld is citaten pot van. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Direct marketing quotes quotesgram. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes.

Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Geld is citaten pot van. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.