Managers citaten en wijsheden citaten.net. Narcissist sociopath corporations think that this behavior makes. Bijbel spreuken uitspraken en citaten. christelijke spreuken en. 23 inspirational sheryl sandberg quotes the muse. De beste citaten van vlaamse ondernemers u2013 made in limburg. Nieuwe beweegrichtlijn gezondheidsraad standupbox. Krieken van de morgen citaten 8496 citaten pot van citaten. Management wisdom quotes & excerpts. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden kritiek. 5 follow up emails that scare hiring managers and what to write. Citaten van systeemdenkers u2013 passie voor systemen. Management.startpagina.nl: de informatiebron over management!. Krieken van de morgen citaten 8496 citaten pot van citaten. Bol.com succesregels voor managers gerd de ley 9789020978124. 21 tegeltekstjes voor op de zaak: business quotes van simon sinek.

De mooiste citaten van eberhard van der laan het parool. Citaten van alle tijden mt.nl. Reliëf u2014 elze riemer. Citaten chaosmaatschappij. De ondernemende manager door norbert greveling boek. Zakkenvullers u2022 guido thys. Bol.com de beste citaten voor managers ondernemers en. Krieken van de morgen citaten 8496 citaten pot van citaten. Biggest differences between managers and leaders business insider. 30 motivational quotes for eventprofs. Robert a van dijk: de managers die een adviseur raadplegen hebben. Deze 10 citaten uit de kinderboeken van roald dahl inspireren. Spectrum citaten boek cornelis buddinghʼ de slegte. Groot citatenboek voor managers u2014 auteur geert dehouck. Dr manfred köhnlechner citaten aforismen citeert de grote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.