Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Eenvoud is een sleutel van wijsheid die vind je in. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten en spreuken over natuur. Een groot man wijsheden spreuken. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Wijsheid wie erop vertrouwt dat hij de oceaan is. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. We are one wijsheden. Liefde spreuken citaten en wijsheden. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Wijsheden over de dood. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs.

Citaten en spreuken over natuur. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Geliefde spirituele spreuken liefde pq belbin. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Spreuken wijsheidmirjam bruin gezins en opvoedcoach. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Spreuken wijsheden en citaten vind je op. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Mooi mooie teksten pinterest gedichten. Wijsheid u. We are one wijsheden. Top mooie wijze en leuke spreuken plazilla. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.