Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Citaten van de dag onthullende documentaire over ger. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Spirituele spreuken en citaten teksten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Paul van ostaijen ppt video online download. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op.

Beste ideeën over huisdier citaten op pinterest. Citaten van christelijke denkers bedoeld voor meditatie. Heb je coke in huis is spa ook goed boek door wim. Hoeveel politici helpen in hun wijk de bejaarden met. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Beste ideeën over duitse citaten op pinterest zitate. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste citaten van buddha op pinterest wet. Loesje uitspraken van. Citaten over zorgen aforismen citeert de grote. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Inzicht c est la vie hét zingevingsplatform met.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]