Beste ideeën over moslim citaten op pinterest koran. Citaten uit de islam koran youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam muziek koran. Citaten en wijze woorden uit de islam haat niet. Citaten en wijze woorden uit de islam spreuken. Citaten en wijze woorden uit de islam niets kan je. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Citaten en wijze woorden uit de islam leef je leven. Citaten en wijze woorden uit de islam iedere zoon van. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten en wijze woorden uit de islam ware status van. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten en wijze woorden uit de islam allah zal je.

Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam. Wijze spreuken quotes of the day. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam ُُeen hart dat. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Best images about islamitische quotes nederlands on. Marokkaan verwoest kerkinterieur in trentino terwijl hij. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten en wijze woorden uit de islam smeekbedes voor je. Citaten en wijze woorden uit de islam januari.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: