Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Best images about islamitische quotes nederlands on. Citaten en wijze woorden uit de islam iedere zoon van. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Beste ideeën over roze citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest koran. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam leef je leven.

Citaten uit de islam koran youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam ware status van. Citaten en wijze woorden uit de islam smeekbedes voor je. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam beoordeel iemand. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam niets kan je. Citaten en wijze woorden uit de islam ُُeen hart dat. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten en wijze woorden uit de islam haat niet.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.