Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Dag dutchlettering van januari. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten. Best images about spreuken citaten loesje on. Best images about posters citaten quotes on. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele.

Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Gedichten spreuken en citaten. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Best images about posters citaten quotes on. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.