Best images about spreuken citaten loesje on. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. A betekenis lente quotes pinterest pasen teksten. Gedichten spreuken en citaten. Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Hand geschreven het van letters voorzien pasen geplaatste. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten. Hart van goud google zoeken mooie citaten pinterest. Haantjes gedrag mooie teksten pinterest spreuken. Best images about posters citaten quotes on. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Vandaag is het lente geniet mooie teksten pinterest. Bij mij is het elke dag pasen quotes i like pinterest.

Best images about posters citaten quotes on. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Beste ideeën over vogel citaten op pinterest vleugel. Beste afbeeldingen van spreuken citaten wijsheden. Pasen ja duh eieren leeftijd oud zoeken humor. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Dag dutchlettering van januari. Dankjewel jabbertje pinterest spreuken teksten en. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Beste ideeën over kip tekens op pinterest kippenhok.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)