Citate despre fotografie. Sfaturile lui dalai lama strop de lumina. Manifeste si wallpapere motivationale care iti vor da. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Statusuri si mesaje scurte de dragoste. Dorinte intentii si locuri… strop de lumina. Citate despre fotografie. Citate motivaționale în engleză traduse love is a name. Citate dragoste de actualizate zilnic. Citate imagini citatele poză sunt o nouă modalitate de. Mesaje de dragoste in engleza. Citate celebre despre z mbet. Mesaje de dragoste in engleza. De citate celebre despre cărţi şi citit. Citate in engleza colectie de statusuri.

Citate dalai lama celebre mesaje dragogoste. De citate care îţi fac ziua mai frumoasă. Citate de william shakespeare. Cele mai bune de idei despre imagini cu citate pe. Citate despre fotografie. Prietenii sunt ca pepenii colectie de citate statusuri. Mesaje de dragoste in engleza. De citate despre călătorii care te vor face să pleci. Top cele mai haioase citate despre prostie. Citate despre fotografie. Citate imagini citatele poză sunt o nouă modalitate de. Mesaje de dragoste in engleza. Peste dintre cele mai bune despre tatuaje cu citate pe. Citate despre viata in engleza. Dragos monu colectie de citate statusuri proverbe.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)