Citate despre fotografie. Citate fotografie engleza fotograf borcanul cu. Citate dalai lama celebre mesaje dragogoste. Citate despre fotografie. Cele mai bune de idei despre citate haioase pe. Cool pictures sayings thefunnyplace. Citate in engleza colectie de statusuri. Citate despre fotografie. Citate romana tumblr. Citate romantice din filme mesaje dragoste. Mesaje de dragoste in engleza. Farul din alexandria simy mihael. De citate despre călătorii care te vor face să pleci. Mesaje de dragoste in engleza. Citate imagini citatele poză sunt o nouă modalitate de.

Statusuri in engleză youtube. Citate motivationale in engleza. Citate motivaționale în engleză traduse love is a name. Citate despre viata si moarte quotes of the day. Citate în engleză borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Unul dintre cele mai tari jocuri incepe cu un mesaj pentru. Citate despre fericire. Citate de william shakespeare. Citate despre fotografie. Mesaje de dezamagire citate despre. Mesaje de regret in engleza. Citate fotografie engleza fotograf borcanul cu. Citate despre fotografie.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.