Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Loesje pinterest teksten spreuken en citaten. Privacy vroeger streepte ik mijn naam door in de. Wees jezelf er zijn al zoveel anderen loesje teksten. Minder haatmails meer liefdesbrieven loesje. De zin van het leven die schrijf je zelf loesje. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about loesje on pinterest poster dutch. Als je loslaat heb twee handen vrij loesje. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Terroristen zaaien angst politici geven het water loesje. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest allah.

De weg naar een leeg hoofd en vol hart loesje. Best images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje google zoeken citaten pinterest. Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Stomp niet af blijf slijpen loesje. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Belastingdienst loesje pinterest spreuken teksten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje humor pinterest spreuken teksten en gedichten. De weg naar geluk is houden van beren loesje. Loesje wittenberg verkeerseducatie. Winterslaap loesje pinterest teksten spreuken en. Krijtbord citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.