Pin de peke en allerlei citaten citaten over liefde y. Computers spreekwoorden en citaten. Quotes citaten over taal communicatie en social media. De kracht van citaten agema coaching. Communicatie citaten en wijsheden citaten. De meest inspirerende fotografie citaten allertijden. Grappig afkortingen om communicatie te verbeteren managen. Inspirerende quotes over content marketing die je te pas en. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Solitude citaten over leraren. Solitude citaten over kinderen. Communicatie quotes ritchie. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken oneliners aforisu.

Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Citaten over leiderschap de valk leadership company. Safety quotes inspirerende citaten over veiligheid u marieka. Citaten over communicatie herkennen bezinnen doen hbd. Pin by cynthia van wachem on communicatie functie citaten. Beroemde engelse citaten op een rijtje. Beste afbeeldingen van miscommunicatie in funny stuff. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Citaten uitlening. Peter f drucker citaten aforismen citeert de grote gedachten. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Wekelijkse citaten u zakelijke ghostwriters tekstcoaching. Paul de wispelaere door de overproductie van de massamedia. Basisbegriptips in beeld over communicatie mindset en zelfvertrouwen. De meest inspirerende fotografie citaten allertijden.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.